16.5.07

Kuvia ja aloitusvinkkejä

Tässä kuvia aloituksesta. Minähän olen oikeasti tosi huono noudattamaan ohjeita, mutta tällainen hyvin mietitty ja hyvin tehty ohje kiinnostaa myös tekniseltä toteutukseltaan, joten yritän nyt toimia juuri ohjeiden mukaan (paitsi lisään kyllä jonkinlaiset vyötärön muotoilut paitamalliin). Palmikkokauluksenkin aloitin silmuillen luomalla molempiin suuntiin yhtä aikaa (tästä molempiin suuntiinkin oli ihan varmasti kuva jossain, mutta en nyt löytänyt). (Magic cast on voisi olla myös yksi tapa.) Pienet reiät tuosta luomistavasta jäi, olisi varmaan pitänyt käyttää pienempiä puikkoja. Sitten neuloin molemmat puolet yhtä aikaa. Se ei onnistunut niin kuin kuvittelin vaan jouduin neulomaan ensin muutaman kerroksen toista puolta ja sitten toista (kaavion mukaan neulottuna molempia puolia ei voi neuloa kerros kerrokselta, koska oikea ja nurja puoli menevät eri suuntiin, en osaa selittää tätä kovin hyvin). Kuitenkin, tälläinen siitä tuli.
Seuraavaksi pitäisi poimia silmukoita reunasta (en tykkää), jotta pääsisi jatkamaan. Olisi varmaankin hyvä lukea ohjekin kerran läpi ennen kuin aloittaa. :)

3 comments:

Johanna said...

Magic cast lienee suomeksi kasialoitus. Ainakin jostain moisesta tässä tänään luin :)

Marja V said...

Kasialoitus voi olla myös se, jota itse käytin. Se kun vähän eroaa tuosta magic cast:sta.

Johanna said...

Hm. Ehkä. Täytyy tutkia tarkemmin. Itse ajattelin nimittäin sitä käyttää ja mielestäni se näytti juuri tuolta. Tosin ei ole eka kerta kun silmäni harittavat...