15.5.07

Alkupalat

Hei!

Olen Marja V ja olen neuleaddikti. EDIT: Koska unohdin eilen kirjoitella lyhyen esittelyn, lisään sen nyt tähän. Olen nuori diplomi-insinööri ja asustan Lappeenrannassa. Neulominen on lempiharrastukseni langanhamstraamisen ja muiden käsityöjuttujen ohella. Myös käsityökirjojen hamstraamisesta uhkaa tulla harrastus. Neuleiden ja muiden käsityöjuttujen etenemistä voi seurata Lankavarastossa.

Idea Eriksen yhteisneulontaan tuli irkistä #neulonta-kanavalta, jossa oli muitakin työn jo aloittaneita ja siitä kiinnostuneita. Yhteisblogi on helppo tapa pitää kirjaa edistymisestä, kysellä neuvoja ja vertaistukea. Mukaan pääsee laittamalla sähköpostia minulle osoitteeseen venalain at gmail piste com (toivottavasti osallistujamäärä ei kasva mahdottomaksi :)). Toistaiseksi valmiiksi saamisella ei ole määräaikaa, katsotaan nyt mitä siitä tulee, tarvitaanko myöhemmin joku selkeä DL. En kuitenkaan aio vuositolkulla blogia emännöidä. Vaikka otsikossa puhutaankin villasta, voi neuleen tehdä muustakin materiaalista, kuten ohjeessakin sanotaan. En nyt osaa tämän enempää ohjeita antaa, kyselkää, jos tulee jotain epäselvää. :)

Itse aloitin neulomaan Eristä paitamallisena viime viikonloppuna vihreästä Rowanspunin DK:sta. Lanka on ehkä hieman ohuempaa kuin ohjeessa suositellaan, mutta sain tiheyden täsmäämään. Tällä hetkellä pääntien palmikkokaitale on valmis ja odottaa sitä, että jaksaisin poimia silmukoita sen reunasta. Palmikkokaitaleen neulominen oli todella ihanaa, kun lyhennetyt kerrokset ja palmikkokuviot sopivat täydellisesti toisiinsa ja ohje tuntuu erittäin nerokkaalta. En ole siitä huolimatta vieläkään täysin vakuuttunut siitä, onko tämä malli täysin minun tyyliseni, mutta mielellään silti neulon hyvin tehtyä ohjetta. Katsotaan nyt, mitä siitä tulee.

1 comment:

jantta said...

Tervetuloa blogimaailmaan.